Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/kartupelu-edieni/kartupelu-gulass/

Kartupeļu gulašs

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 kg kartupeļu
1 ĒK maltas paprikas
500 g dārzeņu buljona
(kubiņš + ūdens)
2 vidēji lieli puravi
200 g svaigas vai saldētas kukurūzas
1 TK sāls
¼ TK kajēnas piparu
Pasniegšanai :
skābs krējums
Gatavošana:
Kartupeļus nomizo un sagriež palielos gabalos.
Liek katliņā un pārkaisa ar maltu papriku un kajēna spipariem. Pielej dārzeņiem buljonu. (Kubiņu var arī iedrupināt katliņā un tad uzliet visam ūdeni).
Uzliek vāku un vāra apmēram 10 minūtes.
Puravus noskalo un sagriež strēmelītēs. Liek katliņā un vāra vēl 5 minūtes.
Pievieno kukurūzu. (Saldētā kukurūza iepriekš nav jāatlaidina). Ja vajadzīgs, pievieno sāli.
Liek šķīvjos, pievieno karoti krējuma, var pārkaisīt ar ķimenēm.
Gatavošanas laiks:
35 minūtes
Iesūtījis:
VecPoga

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS