Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/kartupelu-edieni/kartupelu-kirbju-biezenis/

Kartupeļu - ķirbju biezenis

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
500 g ķirbju
500 g vārītu kartupeļu
1 glāze kafijas krējuma
sāls
muskatrieksts
Gatavošana:
Ķirbjus sagriež vai sarīvē un sulā sautē. Sasmalcina mikserī vai izberž caur sietu. Pieliek vārītu kartupeļu masu, pielej uzkarsētu saldo krējumu, pievieno sāli un muskatriekstu, tad uzvāra un sakuļ.
Laba piedeva zivju un putnu gaļas ēdieniem.
Iesūtījis:
Megija

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS