Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/kartupelu-edieni/kartupelu-maltas-galas-un-olu-sacepums/

Kartupeļu, maltās gaļas un olu sacepums

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
kartupeļi
olas
garšvielas
maltā gaļa
Gatavošana:
Sarīvēju svaigus kartupeļus - kā kartupeļu pankūkām, noleju sulu, pielieku olu un garšvielas. Laiku kārtu kartupeļu masas, tad gaļu (jau ar piedevām), un pa virsu atkal kartupeļus un cepeškrāsnī. Cep ~ 45 minūtes.
* atceros, ka skolas sacepumos izmantoja vārītu kartupeļu masu. Nomizo, novāra, samaļ un tad dara visu to pašu kā receptē, tad sanāk krietni ātrāk.
Iesūtījis:
Danais

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS