Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/kartupelu-edieni/pikantas-kartupelu-skelites/

Pikantās kartupeļu šķēlītes

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 kg kartupeļu, vēlams, ar sarkano mizu
25 g kausēta sviesta
1 ĒK karija pulvera
Gatavošana:
Sagriez katru kartupeli daivās, liec vāroša ūdenī, kam pievienots sāls, un vāri 5 minūtes.
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200°C grādiem. Lielā bļodā ielej kausēto sviestu, iemaisi tajā garšvielas, mazliet sāls un piparu. Nokās kartupeļus, ber bļodā ar kausēto sviestu un sakrati vai apmaisi. Saliec kartupeļus uz cepešplāts, liec cepeškrāsnī un cep 20-25 minūtes, ik pa brīdim apmaisot, līdz kartupeļi kraukšķīgi un brūni. Pasniedz karstus ar majonēzes mērci.
Gatavošanas laiks:
30 - 35 minūtes
Iesūtījis:
VecPoga

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS