Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/kartupelu-edieni/pilditi-kartupeli-ar-maltu-galu/

Pildīti kartupeļi ar maltu gaļu

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 kg kartupeļu
300 g gaļas
1 sīpols
2 olas
sāls
kapāti zaļumi
tomātu pasta
buljons
Gatavošana:
Izvēlas vienādus, glītus kartupeļus, tos rūpīgi nomazgā un vāra ar visu mizu pusgatavus. Padzesē, nogriež vāciņus, izdobj vidiņus, ko samaļ gaļas mašīnā kopā ar gaļu un sīpolu. Pievieno šai masai olas, sāli, zaļumus, tomātu pastu un pilda kartupeļos. Uzliek kartupelim vāciņu un blīvi citu pie cita kārto karstumizturīgā traukā, kurā ielej nedaudz buljona. Liek iesildītā cepeškrāsnī un cep.
Pasniedz ar skābu krējumu, kam piejaukti dažādi kapāti zaļumi.
Gatavošanas laiks:
60 minūtes
Iesūtījis:
VecPoga

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS