Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/kartupelu-edieni/pilditi-kartupeli/

Pildīti kartupeļi

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
4 lieli vienāda lieluma kartupeļi
1/3 tases piena
2 ēdamk. sviesta
1/2 tases Čedaras siera (sadrupināts)
2 sīpoli (sasmalcināti)
jūras sāls
pipari
Gatavošana:
Uzkarsē cepeškrāsni. Kartupeļus nomazgā, bet nemizo, iedursta ar dakšiņu, ieberzē ar sāli, liek krāsnī un cep 50 minūtes , līdz tie mīksti. Pārgriež gareniski , nesabojājot miziņu, izgrebj mīkstumu. Kartupeļu mīkstumu sajauc ar pienu, sviestu, 1/4 tases siera un sīpoliem. Masu pilda izgrebtajos kartupeļos. Griezuma daļu pārkaisa ar sieru. Liek krāsnī un cep, līdz siers izkūst un kļūst viegli brūns.
Gatavošanas laiks:
60 minūtes
Iesūtījis:
Vineta Auziņa

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS