Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/kartupelu-edieni/separds/

Šepards

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
maltā gaļa
sīpoli
garšvielas
kartupeļu biezputra
siers
Gatavošana:
Malto gaļu (oriģinālā jēra gaļu) sacep ar sīpoliem un garšvielām. Keramikas podiņā vai dziļākā pannā liek maltās gaļas masu un uz tās kartupeļu biezputru. Liek cepeškrāsnī uz 20 minūtēm, kamēr virsiņa tāda brūna (mazliet).
* var arī ledusskapī glabāt (ap nedēļu) un tad tik mikroviļņu krāsnī uzsildīt.
Iesūtījis:
jasmin

Komentāri

saša:
14.01.08 01:19:16

thats Sweeeeeet

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS