Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/kirbju-edieni/kartupelu-un-kirbju-sautejums/

Kartupeļu un ķirbju sautējums

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
600 g kartupeļu
400 g ķirbju
100 g seleriju
60 g asas tomātu mērces
100 g salda vai skāba krējuma
sāls
kaltēts baziliks
pētersīļu zaļumi
Gatavošana:
nomizotus kartupeļus un ķirbi sagriež kubiņos, selerijas sakni sagriež stienīšos vai plānās šķēlītēs. Katlā liek kartupeļus un selerijas, pārlej ar verdošu ūdeni un sautē 10 - 15 min. Tad pievieno ķirbi, tomātu mērci, sāli, baziliku un sautē, līdz kartupeļi un ķirbji mīksti, sautējumam pievieno krējumu un sasmalcinātus zaļumus.
Iesūtījis:
merry

Komentāri

inesiite:
17.10.10 12:30:02

ļoti garšigi viss seviši ja ķirbji garšo!
kika:
04.01.11 13:55:47

es ķirbja vietā lieku kabaci

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS