Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/kirbju-edieni/kirbis-ar-parmezan-sieru/

Ķirbis ar Parmezan sieru

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
ķirbis
parmezan siers
sīpols
garšvielas
pupiņu tomātu mērce
Gatavošana:
Šinī gadījumā lieto Vok pannu, bet var izlīdzēties arī ar parasto pannu, bet tad nesanāk tik garšīgi, un arī tik ātri nevar pagatavot.
Atkal sagriež ķirbi kubiņos, apcep līdz tie paliek caurspīdīgi. Pievieno sīki sagrieztu sīpolu, sāli, garšvielas, apcep. Beigās, kad ķirbis izskatās gatavs, pievieno Spilvas pupiņas tomātu mērcē. Mirkli pasautē. Pasniedz pārkaisot ar rīvētu Parmezan sieru.
Iesūtījis:
Puteklis

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS