Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/kirbju-edieni/kirbju-rozinu-sautejums/

Ķirbju-rozīņu sautējums

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
150 gr ķirbju
1/2 glāzes ūdens
1/2 glāzes piena
nepilna glāze cukura
1 glāze rīsu
100 gr rozīņu
Gatavošana:
Ķirbi nomizo, izņem sēklas, sagriež mazos gabaliņos, liek katlā, pārlej ar karstu ūdeni, uzliek vāku un vāra 15 minūtes. Pielej pienu, pieliek vārītus rīsus, sviestu, cukuru un sautē 20 minūtes, maisot ar koka karoti. Izkausētā sviestā ieber rozīnes, tiklīdz tās uzbriest, kopā ar sviestu pievieno ķirbjiem, izmaisa un karsē 3 minūtes. Pasniedz karstu.
Gatavošanas laiks:
60 minūtes
Iesūtījis:
Vineta

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS