Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/kirbju-edieni/pikantie-kirbji/

Pikantie ķirbji

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 kg ķirbju
3-4 ēdamkarotes miltu vai rīvmaizes
sāls
saulespuķu eļļa
Gatavošana:
Ķirbi sagriež plānās šķēlītēs, apkaisa ar sāli, apvārta miltos vai rīvmaizē, apcep eļļā uz pannas zeltainus. Var pasniegt tūdaļ karstus no pannas, lai saglabātu zeltaino garoziņu, bet var arī pirms pasniegšanas pārliet ar krējumu un pārkaisīt ar zaļumiem.
Gatavošanas laiks:
40 minūtes
Iesūtījis:
Vineta Auziņa

Komentāri

iluu:
15.08.09 11:35:03

Neizpratu kur receptē ir apslēpts vārds "pikantais"
Pavārs:
19.11.09 19:04:25

Es arī ne
tu:
26.10.10 17:11:54

Man garso?

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS