Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/paprikas-edieni/paprika-ar-kaltetiem-tomatiem-un-rozmarinu/

Paprika ar kaltētiem tomātiem un rozmarīnu

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
/4 personām/
750 g sarkanu, dzeltenu un zaļu paprikas pākšu
1 liels sīpols
1 rozmarīna zariņš vai 1,5 tējk. Kaltēta rozmarīna
60 g kaltētu tomātu eļļā
2 ĒK eļļas
1-2ĒK balzametiķa
100 g melno olīvu
150-200 g fetaki siera
Gatavošana:
1. Sagatavo dārzeņus. Izņem tomātus no eļļas, notecini un sagriez nelielos gabaliņos. Nomizo sīpolu un rupji sakapā. Iztīri papriku un sagriez nelielos gabaliņos.
2. Apcep dārzeņus. Pannā sakarsē eļļu, kas nolieta no kaltētajiem tomātiem. Ieber tajā sasmalcinātos tomātus un sīpolus un viegli apcep. Pieber papriku, pievieno rozmarīnu, maltos piparus un mazliet sāls (tā kā fetaki siers ir visai sāļš, es iztieku bez sāls). Pielej balzametiķi un visu sautē uz vidējas uguns 5-8 minūtes.
3. Pievieno sieru. Kad dārzeņi gatavi, pieber olīvas, samaisi un liec virsū siera gabaliņus. Karsē vēl pāris minūšu, pēc tam noņem no uguns un karstus pasniedz galdā. Ja sautējumam izmantots vesels rozmarīna zariņš, tas tūlīt pēc gatavošanas jāizņem ārā, citādi rozmarīna garša nomāks pārējo aromātu.
Gatavošanas laiks:
15 minūtes
Iesūtījis:
Lora

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS