Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/paprikas-edieni/paprikas-kotletes-tomatu-merce/

Paprikas kotletes tomātu mērcē

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
½ sarkanās paprikas
½ zaļās paprikas
400 g maltās gaļas
1 ola
½ TK sāls
½ TK timiāna
1-2 ĒK margarīna vai sviesta
400 g sasmalcinātu konsrevētu tomātu
1-2 ĒK svaigas citrona sulas
šķipsniņa kajēnas piparu
Gatavošana:
Paprikas noskalo, izņem sēkliņas. Pusi zaļās un pusi sarkanās paprikas mīkstuma sagriež kubiņos.
Malto gaļu samaisa ar papriku, olu, sāli un timiānu.
Izveido 8 ieapaļas, 2 cm biezas kotletes. Liek uz samitrināta dēlīša.
Pannā uzkarsē taukvielas. Kad tās vairs neputo, pannā liek kotletes. Cep 2-3 min no abām pusēm.
Tomātiem pievieno citrona sulu un kajēnas piparus. Maisījumu lej uz kotletēm un dažas minūtes sautē.
Paprikas kotletes pasniedz ar makaroniem vai vārītiem rīsiem.


Gatavošanas laiks:
30 minūtes
Iesūtījis:
VecPoga

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS