Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/paprikas-edieni/pildita-paprika-ar-baziliku/

Pildīta paprika ar baziliku

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
pipari
Pildījums:
sīpoli
maltā gaļa
apvārīti rīsi
tomātu mērce vai pasta
svaigi pētersīļi
kaltēts baziliks
sāls
malti melnie pipari
Gatavošana:
Pildījums: sīpolus svaigus sagrieztus, malto gaļu, nedaudz apvārītus rīsus, tomātu mērci vai pastu (2 ĒK), svaigus sagrieztus pētersīļus, kaltētu baziliku un to paprikas daļu, kas griežas nost, lai varētu papriku pildīt to sagriež mazākos gabaliņos un liek klāt gaļai. Pievieno sāli un piparus.
Pildu piparus. Piparus like stāvus katlā, pāri lej nevis ūdeni, bet sablenderētus svaigus tomātus (ja ir daudz no dārza) vai arī var tomātu sulu vai tomātu konservus. Vāku virsū un sautē ~ 40 minūtes.
Iesūtījis:
vārnaskāja

Komentāri

Dace:
17.03.08 16:06:43

man loti garsoja

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS