Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/paprikas-edieni/pildita-paprika-ar-citrona-merci/

Pildīta paprika ar citrona mērci

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
paprika
Pildījums:
maltā gaļa
vārīti rīsi
olas
apcepti sīpoli
ķimenes
pētersīļi
sāls
malti melnie pipari
Mērcei:
1 ĒK miltu
½ glāze tomātu mērces
½ l buljona
1 citrona miziņa
Gatavošana:
Gatavoju parastā katlā uz plīts 25 minūtes un gatavs. Paprikā iekšā pildu maltā gaļa, vārīti rīsi, ola, apcepti sīpoli, saberztas ķimenes, sasmalcināti svaigi pētersīļi. Protams sāls, pipari melnie.
Tad uz pannas sagatavoju mērci ko liešu virsū katlā. Sacepu 1 ĒK miltus, pievienoju ½ glāzi tomātu mērci un ½ litru buljona (var no kubiņa) un SVARĪGI pierīvēju vēl klāt 1 citrona miziņu. Tad to mērcīti leju katlā uz paprikām.Nu sanāk, ka paprika ir tikai trešdaļu tajā mērcē. Tad uzkarsēju un sautēju uz mazākas uguns 25 minūtes. Gatavs.
Pirmo reizi domājām, ka jāvāra riktīgi un sataisījām to mērci daudz, tā ka peldēja tās paprikas. Tad gan nebija gatavas pa 25 minūtēm. Laikam taisni jāsautē viņas nevis jāvāra. Paprikām ar nazīti izgriežu mazu caurumiņu, tikai tik cik kātiņš. Negriežu nost visu augšu.
Iesūtījis:
mākonīts

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS