Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/paprikas-edieni/pildita-paprika-ar-tomatiem/

Pildīta paprika ar tomātiem

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
8-10 gab zaļā paprika,
500 g maltā gaļa,
1 sīpols smalki sagriezts,
50 g eļļa,
50 g rīsu,
1 kg tomātu sagriezti,
40 g miltu,
cukurs un sāls pēc garšas ,
Gatavošana:
nogriež paprikai augšiņu, izņem sēklas. Eļļā apcep sīpolu. Sajauc gaļu ar rīsiem, sāli un sīpoliem. Saliek šo masu paprikā, bet ne daudz, jo rīsi aizņems vairāk vietas, kad izvarīsies. Liek papriku katlā (pēc iespējas lielākā) un pa virsu uzlej karstu sāls ūdeni, tā lai apsegti. Uz lēnas uguns vāra 50 min. Apsegtus ar vāciņu. Citā katliņā vāra tomātus ar mazliet ūdeni un pēc tam izberž caur sietu. No miltiem un ūdens sataisa biezumam un pievieno tomātu masai. Arī cukuru un sāli. To pārlej paprikai un vēl nedaudz pavāra.
Gatavošanas laiks:
50 min
Iesūtījis:
gia

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS