Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/paprikas-edieni/pildita-paprika-ar-tomatu-merci/

Pildīta paprika ar tomātu mērci

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
maltā gaļa 1/2 kg,
rīsi 3 EK - apvārīti 10 min (pusgatavi),
sīpols 1 liels,
sāls,
pipari,
garšvielas,
paprika 4 gab,
krējums,
tomātu mērce 2 EK
Gatavošana:
malto gaļu pārmaļ (es parasti 2 reizes), pievienojot klāt apceptus sīpolus, tad pieliek rīsus, sāli, piparus, (es vēl arī gaļas kopējo garšvielu pielieku). Paprikām izgriež sēklotnes, noplaucē verdošā ūdenī (3 min.), tad pilda ar sagatavoto masu, liek katliņā stāvus (man ir tāds piemērots katliņš tieši 4 paprikām), pielej ūdeni, pieber nedaudz sāli vai "vegetu", pieliek pāris melnos pipariņus, un sautē uz mazas liesmiņas apm. 50 min.
Beigās uztaisa mērci - tam ūdenim, kurā sautējās paprikas, pielieku krējumu, tom. mērci, pavāru, tad iebiezinu ar aukstā ūdenī atšķaidītiem miltiem.
Gatavošanas laiks:
50 min
Iesūtījis:
mikinja

Komentāri

Ieva:
19.06.11 19:24:04

Gribas izmēģināt šo recepti - rīt vai parīt, nu, ja ne rīt un parīt, tad šajā nedēļā - noteikti!
:-)

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS