Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/paprikas-edieni/pildita-paprika-bez-risiem/

Pildīta paprika /bez rīsiem/

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
maltā gaļa
sīpols
garšvielas
burkāns
kabacis vai ķirbis
eļļa
pipari
Gatavošana:
Maltai gaļai lieku klāt smalki sagrieztu sīpolu, garšvielas un pierīvēju burkānu, kabaci vai ķirbi. Cepamā traukā ieleju nedaudz eļļas, salieku sapildītus piparus, vāku virsū un sautēju cepeškrāsni.
Mēģināju pārliet ar buljonu, bet bez tā bija garšīgāk. No tā secinu, ka var likt arī seklajā pannā, bet ar vāku ir ātrāk. Var katru papriku ietīt follijā, tikai tad būs grūtāk noteikt gatavības pakāpi, vai ielikt cepamā maisā un tad likt uz pannas.
Iesūtījis:
lapssa

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS