Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/paprikas-edieni/pildita-paprika/

Pildīta paprika

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
maltā gaļa,
garšvielas,
rīsi,
paprika ,
skābais krējums
Gatavošana:
uztaisa tādu kā kotlešu masu no maltās gaļas un garšvielām, var pielikt arī izvārītus rīsus (ne pārāk mīkstus), iegūto masu sapilda paprikā, nedaudz apcepina uz pannas un liek nelielā ūdens daudzumā sautēt - vislabāk t.s. "pīlē" un krāsnī, bet var arī vienkārši uz plīts. Lai gardāk, ūdeni arī var uzlabot ar garšvielām. Kad gaļa gatava un pipari mīksti, izņemtu tos no šķidruma un tajā iemaisu kādas karotes skābā krējuma - sanāk mērce, ko var ēst klāt.
Gatavošanas laiks:
50 min
Iesūtījis:
inet

Komentāri

arnis:
28.07.05 20:07:06

rīt Kuldīgā 70 Cilvēki ēdīs šo ēdienu.Paldies.
kaķis:
14.01.07 13:43:53

njammmm
elina:
01.11.07 17:17:10

iesu sovakar pameginat so recepti,ceru,ka garsos!!!paldies par padomu!
Fraņa:
12.11.08 14:11:30

Paldies, man sanāca tiešām garšīgi.
Telma:
25.03.09 15:00:20

Tas ir viens no maniem firmas ēdieniem, ko gatavoju vismaz 1X mēnesī! Tikai žēl, ka bērni neēd:(. Iesaku pievienot skābo krējumu un mazliet tomātu mērces jau sautēšanas sākumā. Kad biju Grieķijā, šo ēdienu dažādās variācijās baudīju it bieži. Varbūt esmu iepriekšējās dzīvēs dzīvojusi tur? :)
Sanita:
24.09.09 16:25:52

Būs jāizmeiģina :)

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS