Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/paprikas-edieni/pilditi-pipari-ar-tomatu-pastu/

Pildīti pipari ar tomātu pastu

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
pipari
rīsi
malta gaļa
sīpoli
sāls
malti melnie pipari
ūdens
tomātu pasta
garšvielas
Gatavošana:
Iztīra piparus. Izvāra rīsus, nedaudz atdzesē, tad piejauc klāt malto gaļu, sakapātus sīpolus, sāli, maltus melnos piparus, vēl šo to - var eksperimentēt. Piparus piestūķē, līdz augšai pilnus, liek katlā. Liek ar pildītiem galiem uz augšu (vienmēr pērku zināmu skaitu piparus, jo man tad katlā tā smuki sanāk ielikt tos), tad uzmiksē no ūdens, tomātu pastas, garšvielām, sāls - tādu pāri lejamo, nu tā, lai pipari gandrīz nosegti (variants ir vēl tomātus savā sulā, bet var iegrābties, jo reizēm dikti skābi sanāk). Un tad vāra - sautē kamēr ir gatavi.
Iesūtījis:
Kaija

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS