Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/pukkapostu-un-brokolu-edieni/cepti-pukkaposti/

Cepti puķkāposti

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
puķkāposti
sviests
rīvmaize
Gatavošana:
Novāra puķkāpostus sālsūdenī tā, lai tie vēl mazliet kraukšķīgi. Tad uz pannas uzliek karotīti sviesta, izkausē un tad ieber rīvmaizi. Maisot vienmērīgi apcep rīzmaizi sviestā, kļūst brūngana un kraukšķīga. Vārītos puķkāpostus apber ar šo apcepto rīvmaizi. Ēd kopā ar vārītiem kartupeļiem un gaļu.
Iesūtījis:
Martak

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS