Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/spinatu-edieni/spinati-ar-kiploka-merci/

Spināti ar ķiploka mērci

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1kg spinātu,
1 sīpols,
1 EK sviesta,
2 EK eļļas,
1 TJ sāls,
baltie pipari,
ķiploku pulveris,
150 g skāba krējuma,
3 ķiploka daiviņas,
1 EK mandeļu skaidiņu
Gatavošana:
Spinātus 3 minūtes blanšē 3 l sālsūdens, notecina sietā, nospiež lieko šķidrumu. Katlā izkausē sviestu, pielej eļļu, apcep sīki sakapātu sīpoliņu, pieliek spinātus un uz lēnas uguns sautē 10 min. Pieber sāli un ķiploku pulveri. Saspiež ķiploku daiviņas un pieliek krējumu, samaisa. Mandeļu skaidiņas viegli apgrauzdē sviestā. Spinātus pārlej ar ķiploku mērci un pārkaisa ar mandelēm. Pasniedz ar jūras vēzīšiem un baltmaizi.
Iesūtījis:
draudzene

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS