Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/spinatu-edieni/spinati-ar-pistacijam/

Spināti ar pistācijām

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
2 EK rozīnes
4 EK ābolu degvīna vai ābolu sulas
1kg spinātu
1 mazs sīpols
2 EK sviesta
1 TK sāls
šķipsniņa balto piparu
šķipsniņa rīvēta muskatrieksta
2 EK pistāciju riekstu vai mandeļu skaidiņu
Gatavošana:
rozīnes noskalo siltā ūdenī un iemērc ābolu degvīnā/sulā. Spinātus 3 minūtes vāra 3 l sālsūdens, sietā labi notecina un viegli nospiež lieko mitrumu. Sasmalcina sīpolu un apcep sviestā. Pievieno spinātus, ar divām dakšiņām izcilā, pieliek rozīnes ar visu šķidrumu, uzkaisa muskatriekstu, sāli, piparus. Spinātus sautē piecas minūtes. Pistācijas sakapā, apcep sviestā un pārkaisa spinātus. Pasniedz ar cūkgaļas karbonādi un vārītiem kartupeļiem.
Iesūtījis:
draudzene

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS