Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/zirnu-un-skelto-zirnu-edieni/skelto-zirnu-biezenis/

Šķelto zirņu biezenis

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
šķeltie zirņi
sāls
šķiņķis
Gatavošana:
Kārtīgi noskalo , mērcē 3-4 stundas, liek katlā , pārlej ar ūdeni, lai mazliet ir pāri zirņiem, bieži maisa, lai nepiedeg. Kad sāk jukt, pielieku sāli.
Pasniedz ar apceptu šķiņķi.
Iesūtījis:
medus

Komentāri

zjurks:
21.09.08 17:02:46

:) Iemācies, lai wari wārīt :) buchas :)
Mincītis:
16.09.09 20:02:10

a cik ilgi jāvāra? :)
Reskule:
13.05.11 18:48:25

Mmmm...
šī recepte ir ļoti garda, esieteiktu pamēģināt...

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS