Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/zirnu-un-skelto-zirnu-edieni/zirnu-biezenis/

Zirņu biezenis

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
500 g zirņu
100 g sviesta
2 sīpoli
2 ½ glāzes piena
skābs krējums
sāls
Gatavošana:
Mērcētus zirņus vāra mīkstus, nokāš un samaļ vai sablenderē. Katliņā ieliek sviestu, apcep sagrieztus sīpolus, pievieno zirņus, uzvārītu pienu, sāli un maisot karsē. Pieliek krējumu.
Pasniedz ar saceptu speķi, speķa mērci, kausētu sviestu.
Iesūtījis:
Mina

Komentāri

svetlana:
19.02.08 08:00:22

100g sviesta nomainit uz 50g oliv elljas

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS