Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/zirnu-un-skelto-zirnu-edieni/zirnu-pikas/

Zirņu pikas

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
500 g pelēko zirņu
250 g kartupeļu
150 g žāvēta speķa
2 sīpoli
70 g kaņepju sviesta
sāls
Gatavošana:
Mērcētus zirņus novāra. Kartupeļus nomizo un novāra citā katlā. Nokāš, zirņus sablenderē vai izmaļ gaļas mašīnā. Kartupeļus nokāš samīca vai izmaļ gaļas mašīnā. Masai samaisa, pievieno smalki sagrieztus un apceptus sīpolus, kaņepju sviestu, sāli un samīca. Masu sadala gabaliņos, saveļ piciņās, liek uz šķīvja. Pasniedz kopā ar rūgušpienu, pienu vai paniņām.
* var gatavot bez kaņepju sviesta un kartupeļiem.
Iesūtījis:
Lora

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS