Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/edieni-podinos/canahi/

Čanahi

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
145 g jēra gaļa
130 g kartupeļi
15 g tomāti vai tomātu biezenis
60 g baklažāni
20 g taukaste (aitas astes taukums, krieviski курдюк)
15 g sīpoli
150 g buljons
kinza (koriandrs)
pētersīļi
ķiploki
lauru lapas
sāls
melnie pipari
tomāti
Gatavošana:
Māla podiņā ar vāku liek kubiņos sagrieztus kartupeļus, sajauktus ar sīpoliem un taukasti (jēra, aitas), jēra gaļu, baklažānus, sajauktus ar zaļumiem un pipariem.
Pārlej ar saberztiem tomātiem vai tomātu biezeni, kas izšķīdināts buljonā. Pievieno ķiplokus un pārējās garšvielas. Liek cepeškrāsnī sautēties. Periodiski pārbauda gatavību. Neilgi pirms sautēšanās beigām pievieno vēl tomātus pēc garšas. Pasniedz galdā podiņā.
Bildes:
Iesūtījis:
Pūķīte

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS