Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/edieni-podinos/jera-gala-ar-darzeniem/

Jēra gaļa ar dārzeņiem

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
160 g jēra gaļas
100 g kartupeļu
50 g baklažāni
30 g tomāti
30 g pupiņu pākstis vai 20 g zaļo zirnīšu
1 sīpols
sāls
garšvielas
pētersīļu vai koriandra (kindzas) zaļumi
Gatavošana:
Jēra gaļu sagriež gabaliņos, lai uz vienu podiņu 4 gaļas gabaliņi un salikt pa podiņiem. Pa virsu liek ripiņās sagrieztus kartupeļus, tad šķēlītēs sagrieztus tomātus, baklažānus, sīpolus, gabaliņos sagrieztas pupiņu pākstis vai uzber zirnīšus. Visu pārlej ar ūdeni vai buljonu, lai visi produkti būtu nosegti un vārīt uz vidējas uguns, ik pa laikam noņemot putas. Lai ēdienam piešķirtu aromātisku garšu, zaļumus sasien pušķītī un neilgi pirms vārīšanās beigām tos ieliek podiņā. Pievienot sāli, melno piparu graudiņus. Dažas minūtes pirms vārīšanās beigām, zaļumu pusšķīti izņem.
Pirms pasniegšanas uzkaisa sagrieztu kindzu un pasniedz ar skābu krējumu.
Iesūtījis:
Ieva

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS