Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/edieni-podinos/jera-galas-risu-podins/

Jēra gaļas-rīsu podiņš

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 kg jēra gaļas
200 g speķis
2 glāzes rīsu
10-15 ķiršu tomātu
2 galviņas ķiploku
melnie pipari
sāls
kindza
Gatavošana:
Rīsus iemērc sālsūdenī uz 1 stundu. Gaļu sagriež gabaliņos un apcep sagrieztā speķī, līdz parādās zeltaina garoziņa. Sacepto gaļu liek podiņā apakšā, pa virsu pārkaisa ar 1/2 rīsus, pa vidu liek tomātus, tad atlikušos rīsus, uzkaisa sāli, piparus, pārlej verdošu ūdeni.
Liek cepeškrāsnī sautēt līdz gaļa mīksta. Pasniedzot pārkaisa ar kindzu.
Iesūtījis:
Ieva

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS