Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/edieni-podinos/marineta-jera-gala-ar-kiplokiem-un-kimenem/

Marinēta jēra gaļa ar ķiplokiem un ķimenēm

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 kg jauna jēra gaļa
50 g jēra tauku
1 l jēra kaulu buljona
2 glāzes 9 % etiķa
1/2 kg sīpolu
melnie pipari
ķimenes
2 ķiploka galviņas
sāls
Gatavošana:
Gaļu sagriež nelielos gabaliņos, sīpolus-gredzenos, samaisa, pievieno sāli, piparus, etiķi un 2-3 stundas marinē.
Iemarinēto gaļu apcep taukos, liek podiņā, pa virsu pārkaisa sīpolus, sasmalcinātus ķiplokus, ķimenes un pārlej ar karstu buljonu.
Podiņu liek cepeškrāsnī uz 2-3 stundām, pēc nepieciešamības pievienojiet buljonu. Pasniedz ar kartupeļu biezeni.

Gatavošanas laiks:
cepšanai 2-3 stundas, marinēšanai 2-3 stundas
Iesūtījis:
Ieva

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS