Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/edieni-podinos/podina-cepts-cepetis/

Podiņā cepts cepetis

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
paliels liess gaļas gabals
ķiploki
nedaudz čilli pipars
rozmarīna zariņš
garšvielas pēc gaumes
Gatavošana:
Ņem liesu palielu gaļas gabalu, sarīvē to ar ķiplokiem, ķiplokus arī saliek podiņā, mazliet čilli pipars, rozmarīna zariņš(ar to nevar pārspīlēt), liekam podiņā un pārlejam ar verdošu ūdeni, un cep līdz gaļa mīksta.
Gaļu var pasniegt siltu, gan arī aukstu.
Iesūtījis:
lienee

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS