Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/edieni-podinos/tela-galas-risu-un-dzervenu-podins/

Teļa gaļas-rīsu un dzērveņu podiņš

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 kg teļa gaļas
3 glāzes rīsu
150 g liellopa tauku
3 burkāni
2 sīpoli
1/2 glāze dzērveņu
melnie pipari
sāls
Gatavošana:
Rīsus iemērc sālsūdenī uz 1 stundu. Teļa gaļu un speķi sagriež gabaliņos un apcep. Pievieno piparus, sagrieztus sīpolus, salmiņos sagrieztus burkānus un visu apcep. Sacepto masu liek podiņā, pa virsu uzber nomazgātus un ar dzērvenēm sajauktus rīsus, pievieno sāli, pārlej ar verdošu ūdeni tā, lai būtu 1 cm virs rīsiem. Liek cepeškrāsnī un sautē 1-1,5 stundas.

Gatavošanas laiks:
3 stundas
Iesūtījis:
Ieva

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS