Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/edieni-podinos/tela-galas-zirnu-sautejums/

Teļa gaļas-zirņu sautējums

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
500 g teļa gaļas
500 g vistas fileja
4ĒK eļļas vai tauku
2 sīpoli
2 burkāni
2 glāzes zirņu
1/2 glāzes adžikas
melnie pipari
sāls
Gatavošana:
Zirņus iemērc uz 2 stundām. Teļa gaļu un vistas fileju sagriež gabaliņos, pievieno sāli, piparus un apcep taukos.
Pievieno sagrieztus sīpolus, burkānus un apcep, pārlej adžiku, nedaudz pasautē.
Apcepto masu liek podiņā, pa virsu uzber zirņus, pārlej ar verdošu ūdeni, liek cepeškrāsnī sautēt 2-2,5 stundas.

Gatavošanas laiks:
sautē 2-2,5 stundas
Iesūtījis:
Ieva

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS