Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/eksotiskie-edieni/cukgala-saldskaba-merce-gan-bei-stila/

Cūkgaļa saldskābā mērcē gan-bei stilā

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
cūkgaļa
žāvētas plūmes
sīpoli
sarkanā paprika
hmeļi-suneļi
čili kečups
skābais krējums
Gatavošana:
Apcep eļļā sīpolus, tad pieliek gabaliņos sagrieztu gaļu, tad strēmelēs sagrieztu sarkano papriku, nomazgātas un sagrieztas žāvētās plūmes un garšvielas (saucās hmeļi-suneļi). Vēlāk pāris karotes čili kečupa un sautē kamēr gatava.
Ja gribās palielināt mērces daudzumu, pieber drusku miltus, visu apcep, tad pielej drusku ūdeni, pavāra. Beigās pieliek pāris karotes skāba krējuma un sagaida, kad atsāk vārīties. Viss, gatavs. Klāt ēd rīsus, makaronus vai vārītus kartupeļus.
Iesūtījis:
Anew

Komentāri

Rita:
28.03.10 15:35:24

Kas ir hmeļi - suneļi un kur tos dabūt (kuros veikalos), cik tie maksā?
Mīļums1:
04.05.10 17:46:04

Sanāca ļoti garšīgi. Es gan taisīju tikai pamata versiju, bez miltiem un krējuma.
diidy:
10.12.10 12:10:38

hmeļi-suneļi nopērkams katrā maksimā un rimītī.
gita:
23.01.12 13:09:21

kas ir hmeļi-suneļi? :D

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS