Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/ella-varitie-edieni/cukas-liellopa-tela-un-jera-gala/bifsteki-mikla/

Bifšteki mīklā

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
/4 - 5 porcijām/
300 g cūkgaļas filejas
300 g liellopa filejas
1/2 glāzes saldā krējuma ( 20%)
1 ĒK miltu
1 TK sviesta
1/4 glāzes piena
1 ola
sāls
malti melnie pipari
Gatavošana:
Liellopa un cūkas gaļu izmaļ gaļas mašīnā, pievieno putukrējumu, sāli, piparus un iejauc mīklu.
No mīklas izveido bifštekus (2,5 - 3 cm biezus).
Mīkla: olu dzeltenumu atdala no baltuma. Dzeltenumu sajauc ar miltiem, sāli, pienu un sviestu. Baltumu sakuļ stingrās putās, pievieno dzeltenuma masai un sajauc iecilājot.
Bifštekus apviļā mīklā un cep taukvāres katlā 4 - 5 minūtes 150*C. Pasniedzot pārlej kausētu sviestu un pasniedz kopā ar ceptiem kartupeļiem.
Gatavošanas laiks:
35 minūtes
Iesūtījis:
Ieva

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS