Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/ella-varitie-edieni/cukas-liellopa-tela-un-jera-gala/cukgalas-eskalopi/

Cūkgaļas eskalopi

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
/4 porcijām/
4 plānas šķēlītes cūkgaļas
1 citrons
4 ĒK miltu
4 ĒK rīvmaizes
Panējumam:
1 ola
1 ĒK eļļas
malti melnie pipari
sāls
Gatavošana:
Panējums: olu sakuļ ar eļļu, pievieno sāli un piparus.
Gaļas šķēlēm uzkaisa sāli un piparus. Apviļā miltos, panējumā un tad rīvmaizē. Eskalopus cep taukvāres katlā 5 - 7 minūtes 180*C. Pasniedz ar citrona daiviņu.
Gatavošanas laiks:
20 minūtes
Iesūtījis:
Ieva

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS