Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/ella-varitie-edieni/cukas-liellopa-tela-un-jera-gala/gala-ungaru-gaume/

Gaļa ungāru gaumē

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
/4 porcijām/
4 šķēles gaļas (180 g katra)
3 ĒK tauku
1 sīpols
1 glāze sarkanā vīna
150 g vārītu sēņu
1 ĒK tomātu pastas
2 ĒK miltu
2 ĒK eļļas
naža gals maltu sarkano piparu
malti melnie pipari
sāls
Gatavošana:
Gaļu nedaudz izklapē ar gaļas āmurīti, uzkaisa sāli, piparus, apviļā miltos un cep taukvāres katlā 8 - 10 minūtes 180*C.
Smalki sagrieztus sīpolus apcep katlā, noņem no uguns, pievieno sarkanos piparus, tomātu pastu. Pārlej sarkano vīnu un pāris minūtes sautē.
Gaļu liek katlā, pārlej sagatavoto mērci, lai nosedz gaļu. Pievieno sagrieztas, apceptas sēnes un nedaudz pasautē.
Pasniedz ar ceptiem kartupeļiem.
Iesūtījis:
Ieva

Komentāri

Es:
10.04.06 08:37:48

Supper!

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS