Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/ella-varitie-edieni/cukas-liellopa-tela-un-jera-gala/tela-krutina-mikla/

Teļa krūtiņa mīklā

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
/4 - 5 porcijām/
800 g teļa krūtiņas
2 olas
1 ĒK milti
3 ĒK rīvmaizes
1 citrons
3 ĒK smalki sagrieztu pētersīļu
sāls
malti melnie pipari
Gatavošana:
Krūtiņu liek verdošā, sālītā ūdenī, uzliek vāciņu un vāra gatavu. Gaļu izņem no buljona, izņem kaulus. Liek traukā, piespiež ar virtuves dēlīti, uzliek slogu un atdzesē.
Atdzesētu gaļu sagriež vienādos, garenos salmiņos. Uzkaisa sāli, piparus. Apviļā miltos, tad sakultā olā un tad rīvmaizē.
Cep gaļu taukvāres katlā 4 - 5 minūtes 180*C. Gatavu krūtiņu liek uz šķīvja, pārkaisa zaļumus un dekorē ar citrona daiviņām.
Iesūtījis:
Ieva

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS