Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/ella-varitie-edieni/darzeni/kabaci-mikla/

Kabači mīklā

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
/4 - 5 porcijām/
800 g ķabača
1 ola
100 g miltu
3/4 glāzes piena
1 TK eļļas
malti melnie pipari
sāls
Gatavošana:
Kabačus nomizo, sagriež 1 cm biezās ripiņās. Uzkaisa sāli un piparus.
Mīkla: olu dzeltenumu atdala no baltuma. Dzeltenumu sajauc ar miltiem, sāli, pienu un eļļu. Baltumu sakuļ stingrās putās, pievieno dzeltenuma masai un sajauc iecilājot.
Kabačus apviļā mīklā un cep taukvāres katlā 10 - 12 minūtes 170*C. Pasniedz ar tomātu - ķiploku mērce.
Gatavošanas laiks:
30 minūtes
Iesūtījis:
Ieva

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS