Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/ella-varitie-edieni/putnu-gala/cepts-calis/

Cepts cālis

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
/4 porcijām/
1 neliels cālēns ( ~ 600 g)
1 ola
1 ĒK eļļas
4 ĒK miltu
4 ĒK rīvmaizes
1 sauja kressalātu
malti melnie pipari
sāls
Gatavošana:
Calēnu sagriež 4 daļās un ar gaļas āmurīti nedaudz izklapē. Uzkaisa sāli, piparus. Gabaliņus apviļā miltos, tad sakultā olā, tad rīvmaizē. Cep taukvāres katlā 12 - 15 minūtes 180*C.
Notecina lieko eļļu un pasniedz ar kressalātiem.
Gatavošanas laiks:
25 minūtes
Iesūtījis:
Ieva

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS