Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/ella-varitie-edieni/putnu-gala/marineti-cala-gabalini/

Marinēti cāļa gabaliņi

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
/8 porcijām/
2 cāļi (katrs 600 - 700 g)
2 sīpoli
1 cirons
2 daiviņas ķiploka
malti melnie pipari
cāls
Gatavošana:
Katru cali sagriež 8 daļās.
Marināde: citrona sulu sajauc ar smalki sagrieztiem sīpoliem, pipariem un sasmalcinātiem ķiplokiem, kas sajaukti ar sāli. Marinādē iejauc cāļa gabaliņus un marinē 2 stundas.
Cep taukvāres katlā 12 - 15 minūtes 180*C.
Gatavošanas laiks:
marinēšanai 2 stundas, cepšanai 15 minūtes
Iesūtījis:
Ieva

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS