Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/ella-varitie-edieni/putnu-gala/panetas-fistas-filejas-stremelites-saldskabaja-merce/

Panētas fistas filejas strēmelītes saldskābajā mērcē

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
500 g vistas fileja
2 olas
2 ĒK milti
1 ĒK kartupeļu ciete
ķīnas saldskābā mērce
eļļa cepšanai
Gatavošana:
Vistas fileju sagriež strēmelītēs, sasāla un sapiparo.
Sakuļ 2 olas, pievieno miltus, kartupeļu cieti un pievieno vistas fileju, visu samaisa.
Uzkarsē katliņā eļļu un cep vistas fileju zeltaini brūnu. Kad gaļa gatava panā ielej salskābo mērci un pievieno vistas fileju, pasautē 10 minūtes un volaaa pusdienas vai vakariņas gatavas.
Var ēst kopā gan ar rīsiem vai ar makaroniem.
Iesūtījis:
Evita Demidova
Lidzīgās receptēs:

Komentāri

Gardeeede:
14.11.09 22:55:41

Mmmmmm...trakotiigii gardi :)

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS