Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/ella-varitie-edieni/zivis-un-juras-veltes/foreles-kumosini-ola/

Foreles kumosiņi olā

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
/4 porcijām/
600 g foreles
2 ĒK sviesta
4 olas
1 - 2 ĒK smalki sagrieztu pētersīļu zaļumu
sāls
malti melnie pipari
Gatavošana:
Foreli notīra, nomazgā, pārgriež šķērsām uz pusēm, nogriež visu lieko, izņem asakas un sagriež nelielos gabaliņos, varētu teikt kumosiņos. Gabaliņus cep taukvāres katlā 4 - 6 minūtes 160*C.
Apceptos zivs gabaliņus liek uz pannas un pārlej ar olu kulteni - olas sakuļ ar sāli un pipariem. Pannu liek sakarsētā cepeškrāsnī 3 - 5 minūtes.
Gatavu pārkaisa ar zaļumiem.
Gatavošanas laiks:
35 minūtes
Iesūtījis:
Ieva

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS