Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/ella-varitie-edieni/zivis-un-juras-veltes/salita-silke-mikla/

Sālīta siļķe mīklā

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
/5 - 6 porcijām/
700 g sālītas siļķes
2 glāzes piena
2 olas
2 TK eļļas
1 glāze miltu
5 - 6 ĒK skāba krējuma
sāls
Gatavošana:
Olu dzeltenumus atdala no baltumiem. Sālītu siļķi iztur pienā 5 - 6 stundas. Filejai izņem asakas, noņem ādu, satin ruletē un sastiprina ar koka irbulīti.
Mīkla: dzeltenumus saberž ar eļļu, krējumu un pusi no miltu daudzuma. Pievieno sakultus olu baltumus, atlikušos miltus, nedaudz pievieno sāli. Siļķi apviļā mīklā, liek taukvāres katlā, sakarsētā eļļā, un cep 6 - 7 minūtes 160*C.
Iesūtījis:
Ieva

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS