Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/ella-varitie-edieni/zivis-un-juras-veltes/silkes-fileja-rivmaize/

Siļķes fileja rīvmaizē

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
/6 - 8 porcijām/
1 kg siļķes
1 neliels citrons
3 ĒK rīvmaizes
2 ĒK miltu
pētersīļu zaļumi
sāls
Gatavošana:
Siļķi notīra, pārgriež uz pusēm izņem asakas, iekšas un nomazgā. Apslaka ar citrona sulu un atstāj uz 1 stundu.
Uzkaisa sāli. Apviļā miltos, tad olā un tad rīvmaizē. Cep taukvāres katlā 4 - 6 minūtes 160*C. Gatavu zivi dekorē ar pētersīļiem.
Gatavošanas laiks:
marinēšanai 1 stundu, cepšanai 6 minūtes
Iesūtījis:
Ieva

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS