Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/cuka/abolu-un-kartupelu-biezenis-ar-desu/

Ābolu un kartupeļu biezenis ar desu

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 kg kartupeļu
1 kg ābolu (labāk skābi)
500 g vārītas desas
3 sīpoli
3 EK smalki sagriezta speķa
Gatavošana:
Kartupeļus un ābolus nomizo, sagriež, atsevišķi uzvāra.
Pagatavo kartupeļu biezputru, bet ābolus izberž caur sietu, pēc tam ābolus pievieno kartupeļu biezputrai un labi sakuļ. Pēc garšas pieliek sāli. Smalki sagrieztu speķi izčurkstina taukos, kuros apcepj desu un sīpolus. Pasniedz kopā ar ābolu un kartupeļu biezputru.
Iesūtījis:
XP

Komentāri

Cūka:
07.04.07 16:59:18

A kur cūka???

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS