Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/cuka/alu-sauteta-cukgalas-merce/

Alū sautēta cūkgaļas mērce

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 kg liesa cūkgaļa
1/2 l gaišā alus
4 ĒK sarīvētas kaltētas maizes
5 ĒK tauku
2 lieli sīpoli
sadrupinātas ķimenes
sāls
4 daiviņas ķiploku
pipari
Gatavošana:
Sakarsētos taukos apcep smalki sagrieztus sīpolus, tad pievieno gabalos sagrieztu gaļu, apcep un nedaudz pasautē. Pārkaisa ķimenes, piparus, sāli un pielej ūdeni, lai visu nosedz. Sautē zem vāka.
Kad gaļa gandrīz mīksta, pielej alu un sabiezina ar rīvētu maizi. Uz mazas uguns vāra līdz gaļa mīksta un mērce sabiezē.
Beigās pieliek ar sāli saberztus ķiplokus un vēl mazliet pavāra. Pasniedz ar kartupeļu knēdeļiem.
Gatavošanas laiks:
60 minūtes
Iesūtījis:
Artūrs

Komentāri

Duda:
03.05.07 10:38:15

mmmmmmmmm garsigi namma
resnais:
02.03.10 17:21:54

Riktiiga njamma!!!!

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS