Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/cuka/alus-tokani/

Alus tokāni

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 kg cūkgaļas
3 ĒK cūku tauku
1 liels sīpols
sāls
pipari
5 daiviņas ķiploka
5 graudi smaržīgo piparu
sarīvētas maizes garoziņas pēc vajadzības
1 ½ l gaišā alus
200 g kūpināta siera
Gatavošana:
Liesa šķiņķa gabalu bez ādas un kauliem sagriež gabalinos. Sakarsētos taukos apcep smalki sagrieztu sīpolu, pieliek gaļu un strauji no visām pusēm apcep līdz paliek zeltaini. Pielej ½ l alus, pievieno sāli, piparus, ķiplokus, smaržīgos piparus un sautē līdz gaļa mīksta.
Tad mērci iebiezina ar sarīvēto maizi un, pastāvīgi maisot, pielej atlikušo alu un savāra. Pasniedz ar kartupeļiem un uz gaļas uzrīvē kūpināto sieru.
Gatavošanas laiks:
60 minūtes
Iesūtījis:
Artūrs

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS