Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/cuka/cauraudzisa-variacijas/

Cauraudzīša variācijas

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
caurauguša gaļa
Gatavošana:
Gaļu sagriež šķēlēs, izklapē, sakaisa ar garšvielām, tikai apviļā divas reizes gan olās, gan miltos. Sanāk tā - miltos, olās, miltos, olās - tad tās šķēles ir tādas biezākas un tik daudz taukos neiztek. Kad sacep, kārto cepamā traukā un liek pasutināties cepeškrāsnī ~ 15-20 minūtes 250*C.
Var arī veselu nocept: sakaisa ar garšvielām, ja patīk - iesmērē ar ķiploku, sinepēm, ļauj apmēram diennakti ievilkties, tad ietin folijā un cep cepeškrāsnī.
Mēs mājās desas nepērkam, tikai cauraugušu gaļiņu vai kakla karbonādi šitā cepam. Uz maizītes vienkārši ideāli.
Var arī sacept kopā ar sīpoliem un kādu putru izvārīt - miežu putraimu, piemēram. Veselīgi un garšīgi. Vai pupiņas novārīt - kopā ar šitā saceptu gaļiņu, super garšīgi.
Iesūtījis:
abruks

Komentāri

laila:
20.02.09 21:23:08

jā,es ari tapat cauraudzīti gatavoju un ir baigi labi.man saplīsa cepeš krāsns tāpēc iemarinēto gabalu vienkārsi sautēju uz plīts parastā pannā ar vāku.sanāc tāpat kā cepeškāsnī!visai ģimenei un viesiem ļoti garšo!

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS