Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/cuka/cepetis-ar-ananasiem/

Cepetis ar ananāsiem

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
l,5 kg cūkgaļas gabala ar ribiņu
2 EK sviesta
1 EK medus
1 TK jūras sāls
1 EK sinepju
1/2 TK melno piparu
1 bundžiņa konservētu ananāsu šķēlīšu
Gatavošana:
Gaļas gabalu ieziež ar izkausētu sviestu. Sāli, cukuru, sinepes un piparus sajauc. Ar gatavo masu ierīvē cepeti.
Cep 175 grādu temperatūrā apmēram divas stundas. Kad gaļa jau iegūst zeltainu garoziņu, gabalu apslaka ar ananāsu sulu (var izmantot arī apelsīnu vai ābolu sulu), bet apmēram 15 minūtes pirms cepšanas beigām krāsnī liek apcepties ananāsu šķēlītes. Gatavu cepeti pēc izņemšanas no krāsns pārklāj ar foliju un brītiņu patur siltumā.
Gatavošanas laiks:
cepšanai 2 stundas
Iesūtījis:
materiāli no www.calis.lv arhīva

Komentāri

mourfius:
24.02.09 21:51:34

Cik noprotu arii medus iekljauts marinaadee, jo sastaavdaljaas vinjsh ir, bet procesaa nav!
Odzina un Janis:
14.04.11 22:00:44

Izmeeginaajaam,sanaaca loti garshiigi,tik gatavo vasu drosi taisat uz pusi vairaak,mums gala bija 1.600 un bez ribas,tiiraa kaklu karbonaade.Iesaku visiem tieshaam garsiigi! Super!

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS